У потязі «Москва-Кишинів» виявлено 28 коробок з незаконною друкованою продукцією

НАЗАД
16 лютого 2018 12:45

чора в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки потяга «Москва-Кишинів» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ та працівниками митниці виявили велику кількість прихованоїдрукованої продукції.

Учора в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки потяга  «Москва-Кишинів» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ та працівниками митниці виявили велику кількість прихованоїдрукованої продукції.

Так, у ході реалізації інформації отриманої від співробітників СБУ, спільна міжвідомча група під час огляду пасажирського купе одного з вагонів потяга за допомогою спеціального приладу прикордонного контролю в міжстельовому просторі та ніші для багажу виявила 28 коробок друкованої продукції в асортименті. У такий спосіб незаконно перемістити через державний кордон даний товар намагався провідник цього поїзда, 38-річний громадянин Молдови.

Наразі виявлена друкована продукція вилучена. Загальна кількість глянцевих журналів та книг підраховується. На правопорушника складені відповідні адміністративні матеріали. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси